Η Τέχνη της Υφαντικής

Για την kurelu η υφαντική είναι μια Τέχνη. Μια τέχνη αρχέγονη μα και διαχρονική, που επιβιώνει από τα νεολιθικά χρόνια, μια τέχνη που παντρεύει την αισθητική με τη χρηστικότητα. Είναι η τέχνη των γιαγιάδων μας που ύφαιναν παραδοσιακά κομψοτεχνήματα στους χειροποίητους ξύλινους αργαλειούς τους.

Έχει όμως η πανάρχαια αυτή τέχνη θέση στη σύγχρονη εποχή; Απαντάμε κατηγορηματικά: «Ναι»!  Η kurelu φέρνει την υφαντική στο σήμερα:  εξελίσσει τις παλιές τεχνικές, τροποποιεί τους παραδοσιακούς αργαλειούς και δημιουργεί μοντέρνα χαλιά και υφαντά αντικείμενα που ταιριάζουν στη αισθητική και τις λειτουργικές ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού. Κάθε project είναι προσαρμοσμένο στην δική σας προσωπικότητα, στα αγαπημένα σας χρώματα και μοτίβα, στις ιδανικές διαστάσεις για τον χώρο σας.

Δεν φτιάχνουμε τίποτα για να μείνει στο «ράφι». Σύμφωνα με τη δική σας καθοδήγηση, συνδυάζουμε χρώματα και υφές, προσαρμόζουμε τα μεγέθη και ετοιμάζουμε το προσωπικό σας υφαντό έργο τέχνης! Ένα υφαντό που θα στολίζει τον χώρο σας και θα εξυπηρετεί τις λειτουργικές του ανάγκες!