5 χρόνια Kurelu Project… και το ταξίδι συνεχίζεται!

Το Kurelu project ξεπήδησε από τους αργαλειούς της Αγγελικής Γενιτσαρίδου στον Πύργο Ηρακλείου το 2013. Πέντε χρόνια μετά, το συναρπαστικό ταξίδι της υφαντικής συνεχίζεται!

Παλιές μνήμες και παραδοσιακές τεχνικές συνυφαίνονται με σύγχρονα υλικά και μεθόδους στο Kurelu project, χαρίζοντας tailor made δημιουργίες υψηλής αισθητικής.

Η Kurelu εξελίσσει και μας επανασυστήνει τα υφαντά χαλιά στο σήμερα, με μοντέρνο design, φαντασία και εμμονή στη λεπτομέρεια. Κάθε kurelu μας είναι ξεχωριστή όπως οι πελάτες μας που τις φαντάστηκαν, τις συν-δημιούργησαν και τις στόλισαν στα σπίτια τους σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Το ταξίδι μας δεν σταματάει εδώ: Ο αργαλειός της Kurelu υφαίνει αδιάκοπα νέες ιδέες, νέες εφαρμογές, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες. Σύντομα κοντά σας η πρωτότυπη σειρά “Kurelu souvenir” αλλά και νέες προτάσεις σύγχρονης υφαντικής – μείνετε συντονισμένοι!

Μια νέα εποχή για την παραδοσιακή κουρελού: μοντέρνο design και custom made δημιουργίες δια χειρός Αγγελικής Γενιτσαρίδου
Αφετηρία μας η Κρήτη, προορισμός μας κάθε σπίτι με άποψη, ζεστασιά, αισθητική και αγάπη για το χειροποίητο
Κάθε δημιουργία μας έχει ξεχωριστή προσωπικότητα: Η Kurelu είναι το αντίδοτο στην τυποποίηση και τη μονοτονία!
Υφαντική χωρίς όρια! Ο αργαλειός μπορεί να στολίσει το σπίτι, να αγκαλιάσει το σώμα, να γεννήσει ευφάνταστα αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα
Ακολούθησε το νήμα και δεν θα χαθείς! Ένα παιχνίδι χρωμάτων, φαντασίας και δημιουργίας.
To Kurelu project συνεχίζεται και εξελίσσεται! Νέα πειράματα στον αργαλειό, νέες ιδέες, ολόφρεσκες δημιουργίες.

Κάντε εγγραφή στο δελτίο νέων μας για να ενημερώνεστε εγκαίρως.